Heeswijk Occupé (2-9/01/2022)

BI
BI
Bivouacs Info
Aller au contenu

Heeswijk Occupé (2-9/01/2022)

Bivouacs Info
Publié par Webmaster dans Events · 1 Septembre 2021
Le Chateau d'Heeswijk occupé
 
2 januari 2022 – 9 januari 2022
 
 
 
In de eerste week van het nieuwe jaar zijn we van plan om terug te gaan naar de Napoleontische tijd van het Kasteel Heeswijk-Dinther, daarom stelt het kasteel zijn deuren open voor Napoleontische Reenactment groepen die voor een langere tijd, of zelfs korte tijd het kasteel willen bemensen om bezoekers een blik te gunnen over het feit hoe het kasteel eruit zou kunnen hebben gezien tijdens deze fantastische periode. Men moet hierbij denken aan een educatieve invulling naar de bezoekers toe zoals een static display, militaire drillen, vuurdemonstraties, uitleg van diverse tijdgebonden militaire als burgerlijke onderwerpen
 
Zowel groepen die het militaire,- als burger aspect uitbeelden worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven.
 
Er bestaat de mogelijkheid voor een klein kampement binnen de kasteelmuren in de kasteeltuin, maar ook is er de mogelijkheid om te overnachten in de kelders van het kasteel. We streven naar een maximum aantal van 50 deelnemers per dag. Dus het plan is om een schema te maken, afhankelijk van het aantal aanmeldingen waarbij men kan kiezen voor een verblijf in het kasteel voor langere periode, als kortere periode.
 
 
INSCHRIJVINGEN DEELNEMERS
 
En we gaan weer van start!!!!
 
Inschrijvingen worden geregeld via deze link
 
Zoals aangegeven kunnen en mogen er per dag (plus minus) 50 napoleontische reenactors het kasteel "bemensen". Men heeft de keuze om 1 of meerdere dagen te verblijven in het kasteel. Er is ruimte in de kasteel tuin voor een (kleine) bivak maar heel veel ruimte in de kelders waar we gebruik van mogen maken. Op het inschrijfformulier kun je dit aangeven.
 
Vanuit de organisatie maken we dan een planning, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, wie wanneer verwacht wordt op het kasteel.
 
Nou, ik hoop dat iedereen er weer zin in heeft, en misschien tot dan!

Zie de website !1.0 / 5
1 critique
0
0
0
0
1

Robin Doomen
15 Déc 2021
Bemensen....is dat correct Napoleontische tijd???
DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Retourner au contenu