Evenement Fort De Schans 17-19 september

BI
BI
Bivouacs Info
Aller au contenu

Evenement Fort De Schans 17-19 september

Bivouacs Info
Publié par Webmaster dans NAN · Jeudi 01 Avr 2021
Tags: NANNederland
Geachte leden,
 
 
Een tijdje terug was er een aankondiging dat er 9-11 april a.s. een evenement op Texel zou zijn. Na overleg met de Gemeente Texel was dat toch wel erg voorbarig, want we zitten nog met die verrekte Covid-19 pandemie natuurlijk. Om een heleboel gedoe te voorkomen, maar vooral om te voorkomen dat het evenement dan maar helemaal afgeblazen zou worden is het verplaatst naar 17-19 september a.s. Wij willen de leden van de NAN dan ook graag uitnodigen voor dit kleine garnizoensevenement op een mooi historische locatie.
 
 
Fort De Schans (zie foto’s) is een gebied van Natuurmonumenten, en is een prachtige historische plek waar een klein kampement kan worden opgezet. Hier kunnen de deelnemers exerceren, spullen in orde maken, etc. Een medewerker van Natuurmonumenten komt wellicht nog een korte lezing geven over het Fort en haar geschiedenis. Omdat het niet de bedoeling is dat er hordes toeristen op af komen zal er weinig ruchtbaarheid aan het evenement worden gegeven in de pers.
 
 
Het evenement is vrij nieuw, en het Fort is niet enorm groot; daarom zal het aantal deelnemers beperkt zijn tot ongeveer 50. Hoewel het evenement, in tegenstelling tot in april, nu wél buiten het broedseizoen valt, zal er niet worden geschoten. Mocht dit evenement en de locatie naar meer smaken, dan zullen we hier vaker wat organiseren, en wie weet hoezeer we het evenement kunnen uitbreiden. Het gebied, waarin zich meer forten bevinden, biedt mogelijkheden daartoe.
 
 
Voorlopig is de uiterste inschrijfdatum 10 augustus a.s. Indien u, de vereniging, zich opgeeft, laat dan weten met hoeveel deelnemers, hoeveel daarvan een vuurwapen zullen dragen, en van diegenen de verlofnummers en wapennummers.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Het bestuur van de NAN,
 
 
namens deze,
 
Marc Geerdink-Schaftenaar,
 
Voorzitter.Il n'y a toujours pas de critique.
0
0
0
0
0

DISCLAIMER
    BIVOUACS INFO is   Not the Organizer Of the listed events on this site. The Organization  retains the Right to refuse registrations without giving reasons or to  modify them.
The events organization can change or cancel the event without giving reasons, without any compensation
Retourner au contenu